• Mange synes det er vanskelig å finne nyskapende og god mat som gir et vellykket arrangement

    Vi har laget moderne og spennende menyer, som kombinerer det beste fra lokale råvarer med retter fra både Norge og andre matkulturer.

    Hvis du er opptatt av smak og kvalitet kan du være trygg på at dette blir en suksess!

  • Enkelt! Bestill i nettbutikken, send oss en e-post eller ring oss!

    Våre standard cateringmenyer kan bestilles direkte i nettbutikken, samt drikke.

    For selskapsmeny, påsmurt og wraps, eller ved andre spesielle behov, ta kontakt med oss direkte.
    Du kan sende en melding her, eller kontakte oss på e-post eller telefon:

    E-post: post@kulinariskf.no
    Telefon: 73 93 50 00

  • Vær trygg på at det er mer enn nok!

    En vanlig middag består av ca 500 gram mat, våre menyer har minimum 800 gram mat pr person.

  • Maten som blir levert er godt merket med hva rettene heter og allergener. I tillegg sender vi med merkelapper som du selv kan sette ut på buffeten. På denne måten kan de med allergier lett vite hva de kan spise og ikke.

    Vi er godt vant med allergier, gi oss beskjed i bestillingen og vi tilpasser menyen etter behov.

    Se oversikt over våre allergener her.

  • Dere kan hente maten selv, eller om ønskelig leverer vi på døren.

    Sistnevnte medfører et frakttillegg i prisen:

    Trondheim: 300 kr / 390 kr

    Stjørdal, Klæbu, Børsa og Skaun: 390 kr / 490 kr

    Ukedag / helg

    Henter dere maten selv kan den hentes hos oss i Hornebergvegen 7B 7038 Trondheim etter avtale.

  • Vi anbefaler levering av maten ca halvtime før gjestene kommer, da slipper du å stresse med både mat og gjester samtidig.

    Vi ankommer normalt med maten 0-30 minutter før ønsket leveringstid. Dette fordi vi noen ganger kjører ut i god tid pga trafikk etc, eller vi har flere leveringer samtidig og trenger litt slingringsmonn.

    Men ettersom maten holder seg godt i transportkassene, går dette veldig fint.

  • Maten leveres i isoporkasser som holder varm/ kald temperatur i opptil 2 timer.

    Maten leveres i engangs emballasje, ferdig pyntet og serveringsklar. Det er ikke med serveringsbestikk, så det må dere ordne med selv.

    Sett kaldmaten på bordet ca 30 minutter før dere skal spise, slik at den får romtemperatur og optimal smak. Varmmaten setter dere fram rett før dere skal spise.

  • Betaling skjer med kort ved henting/levering av maten, eller med Vippskrav. For godkjente bedrifter er det også mulig å betale med faktura, mot et fakturagebyr på 79,-

    Vi sender faktura på angitt mailadresse, eventuelt post.

    Betingelser og oppgjør

    Faktura tilsendes på mail, større oppdrag faktureres etter avtale på forhånd.

    Ved avbestilling mindre enn fire dager før avtalt dato faktureres 50% av total ordre.

    Antall porsjoner bestilt vil kunne endres oppover etter avtale, men ikke nedover mindre enn fire dager før avtalt dato. Etter dette blir alle porsjoner opprinnelig bestilt fakturert.

Lurer du på noe annet?

Ingen spørsmål er for dumme – ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

 

Retur av emballasje

Maten leveres i isoporkasser og grønne plastkasser. Disse må du levere tilbake til oss innen 5 dager.

De sorte hardplastfatene som ofte brukes som hyller i kassene, kan du også gjerne sende tilbake. Ønsker du å beholde kassene, så kan vi fakturere deg 100 kr pr kasse.

Dette gjøres innen våre åpningstider (08:00-15:30), eller ved avtalt tidspunkt.

Om du blir forhindret fra å levere innen 5 dager, så ta kontakt med oss og vi finner en løsning.

Adresse:
Hornebergvegen 7B
7038 Trondheim
Telefon: 73 93 50 00
E-post: post@kulinariskf.no